EGF New Cell Cream 30ml - Sejt Megújító Feszesítő Krém

Erőteljes 24-órás kúra az aktív sejt regenerációért és bőr megújulásért.

Erőteljes 24-órás kúra az aktív sejt regenerációért Természetes EGF teszi a bőr struktúrát ellenállóbbá. A peptid komplex segíti a kollagén szintézist, ezáltal a bőr rugalmasabb és ellenállóbb lesz.

EGF New Cell Cream 30ml - Sejt Megújító Feszesítő Krém

Ez a gazdag 24 órás krém gyorsan kisimítja a ráncokat a növekedési tényezők és peptidek kombinációjával. Az epidermális növekedési tényezők (EGF) növelik a bazális sejtek aktivitását. A sejtforgalom életkorral összefüggő lassulása felgyorsul, ami a sejtek további osztódására serkenti. Ez az aktiválási folyamat javítja az epidermisz vastagságát és minőségét. A bőr sokkal simábbnak, frissebbnek és fiatalosabbnak tűnik. A hexapaptid-10 erősíti a kapcsolatot a bőrrétegek között azáltal, hogy optimalizálja a sejt-sejt adhéziót a dermális-epidermális csomóponton (DEJ). Ez észrevehetően feszesebb bőrt eredményez. Az epidermisz és a dermis közötti jobb kohézió megkönnyíti a tápanyagok, az oxigén és a salakanyagok szállítását. A kollagénfokozó, palmitoil-tripeptid-5 több rostszerkezetet biztosít a kötőszövetben. A bőr feszesebbé válik. Ezenkívül a hialuronsav megköti a vizet, gyorsan puha, sima és jól hidratált megjelenést kölcsönöz különösen az érett bőrnek

EGF growth factors

exapeptide-10

Palmitoyl tripeptide-5

Kérjük, vegye figyelembe:

Ne használja akut gyulladásos bőrtípusokon, például aknés, neurodermatitisz, pikkelysömör vagy bőrrákos bőrön.

Otthoni hasnálat

Vigye fel az arcra és a nyakra minden reggel és este tisztítás, tonizálás és szérum felvitele után. Kerülje a szem környékét. Csak rövid ideig használja.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás